Mjjaoauu

Tjena allihopa, everybody, tigerkutar som valrossvalpar, bruttor och bröder!
Sitter och lyssnar på "ta mère" som jag, mensmaja och en tovig flicka har skrivit, vi har i alla fall hittat melodin, texten och ackorden hehe, den är rätt så bra, FAKTISKT, lite mer.. punk nej, men hårdare än menslåten, dessutom är den skriven på franska, finska och svenska haha.
I alla fall- jo, det var så att denna helg var jag på kurs. VAD TROR NI HÄNDER?! Jo, just det, det röda havet började bölja i mina trosor..

Nej förresten.. nu ljug jag.. det är skitskumt, det är mer pyttelite flytning med en röd nyans. Det är ganska fancy. Antar att jag har ätit för lite av några ämnen eller att jag har svininfluensan som gör att jag faktiskt inte får FORSANDE (eller i alla fall rinnande) blod. Mycket märkligt.
det var allt för mig. hope u are well
/mensvilma

ett citat

"mensblod smakar som ett stänk av himmelen"

- okänd gymnasiekille

lala

FAAAN vad dålig hy man får EFTER mensen!??!??!?!?! wtf
ska man först ha pms osv innan mensen, sen mens och sen fortsätta EFTERÅT!? inte rättvist.

MENSLÅT skriven av mensvilma (och en myrna)


och den ÄR mycket bättre live, visst??


päjn

JA, jag vet att jag redan har gnällt om min mensvärk men alltså, detta är fan inte nådigt!
Jag låg hemma i princip hela helgen med en faking värmekudde på magen, jag grät för att jag hade så mycket mensverk. Det hela var hemskt, och såg ut ungefär såhär:
Idag pustade jag ut, kände liksom att faran var över och så men TJI FICK JAG!
Okej, låt mig ge er en tydlig bild av scenariot:
sista lektionen
gympa
sadistisk polsk gympalärare har sagt till yrsa att hon får IG om hon inte anstränger sig på varje lektion
yrsa anstränger sig på varje lektion
gympa-malgo bryr sig inte
gympa-malgo bestämmer att alla ska springa runt i cirklar och sedan göra situps och armhävningar och dips och all möjlig skit
yrsa får MENSVÄRK
yrsa vågar inte säga till gympa-malgo utav rädsla för att få IG
yrsa dör typ
yrsa får gå hem. Wöpi. USCH.

mensvärk=baiz
/mensyrsa

there are two things I love in this world, everybody and television

TJA ÄLSKADE MENSARE jag är sjuk som ett jävla anus och min mensvärk är fan inte nådig, och ja jag har rätt att svära så mycket eftersom att jag är på jävligt kasst humör. Jag tröstar mig med Ben&Jerry's och teve (I lurb yew tv!), och bloggar om min hemska situation på metrobloggen.se/coeur, min andra bajsiga blogg och NU ÄTER KATTEN MIN GLASS D:<<<<< schtygg katze!
Hmmmmmmmm jag hade mensverk redan igår kväll men då hade jag ingen mens! Galet va? Okej nu ska jag försöka hitta en fungerande mic så att jag kan videoblogga.

P.S.  I <3 Glee

mens=excellens
/mensyrsa


WSERNIJo90uj

DET ÄR ALLTID LIKA FUCKING DANT.
Jag tar på mig mina favorittrosor. Jag går och lägger mig. Jag tänker, "hm, borde inte jag ha fått min mens nu?". Jag vaknar. Jag har mensat ner mina blå- och vitrutiga älsklingar. VAAAAARFÖÖÖÖÖÖRRRRRR??????!?!?!?!?`23490udfjbneui

mens

AMAGAD JAG HAR FÅTT MIN MENS. IDAG!


har pmsat som ett cp de senaste tre dagarna. jag vet aldrig riktigt om det är pms förrens mensen trillar ner i trosan, men har kommit fram till att så fort jag börjar oroa mig över att få mens så får jag mens! därför att man är alldeles jätteorolig precis innan mensen!

*fAbuLoUs LiFe Of hAnNa*

HEJDÅ.

på tal om ingenting

Aight chix and dudes, bloggarna ska förbättra sig, I sweeaaarrrr, okei design kommer lix jag ska misshandla dom andra lite och se med dom vad vi kan göra för att bloggN ska bli optimal. Capisce? Menso es excellenso /mensyrzel

MJAOUUU

Tjena allihopa, everybody, tigerkutar som valrossvalpar, bruttor och börder!
Jag sitter i Ebbas kök och sniffar lim, ett perfekt läge att berätta om min mens som tog slut för några dagar sedan.
Jag var påväg till Paris, vi flög och dagen var fin. Jag känner något bubbla till inuti min fisse, SÅKLART var det mens, jag fick min mens på flygplanet. Den gröna lampan som sa till att man skulle behålla bältet på lyste och jag kunde inte resa mig upp ur stolen. 
PANIK
Jag hade som tur var känningar innan, så jag hade för säkerhetsskull tryckt ner ett trosskydd i mina trosor.
Detta betydde att jag hade mens under HELA tiden jag var i Paris. BULL LÄGE VA?! 
Det som är grejen är att jag alltid får mens när jag ska resa och har resfeber = när jag åkte till Kina fick jag mens på flygplatsen i Köpenhamn, jag kunde inte duscha på 5 dagar, eftersom vil skulle åka tåg till Kina med stopp i Moskva och Mongoliet. ILLA !!!!
adjöss, nu ska jag gå och dränka mig i duschen. eller? hmm..?
hare kanin!/ vilma

snart på benen igen! wiho!

Jag är väldigt jättemycket på bättringsvägen, så nästa vecka är jag nog FULLT FRISK! Tänkte bara skriva att Yrsas tävling är jättespännande och att alla borde vara med! Jag skulle GÄRNA vinna hennes priser. Så tävla på kära mensgäster!
Och till Knäckehäxan: Ska tänka på saken!
såhär mådde jag innan.

TÄVLING!!!11

Okej menserz, för att gottgöra min frånvaro har jag nu ägnat dom senaste tio minuterna åt att designa ett finfint tampongörhänge (!!!) och en binda som jag har skrivit lite fina mensgrejer på (den är inte överpimpad för jag är lite short på sånt som jag hade tänkt använda men asså jag har stoooora planer på fina bindor, frukta icke!), som just du just nu har chansen att vinna. Skulle det inte vara ganska flashigt ändå att äga den allra första mensflickorna-bindan, exklusivt signerad av yours truly? Jo jag menar det, tänk vad mycket den kommer vara värd när vi är större än Kissie och vinner en massa priser på blogawards!

Allt du behöver göra för att vinna är att skicka in antingen en riktigt saftig menshistoria, en helt galen mensrelaterad bild (som du själv tagit), eller bara världens bästa motivering till varför just du ska få dom fina priserna till mensmejlen@hotmail.com, och glöm inte ditt namn och adress!

Right, nu följer några bilder på vad ni har att vänta er!


jag börjar med att langa ocharmigaste bilden på örhänget samt mig och min nya sidecut, men alltså kolla bara vad extatisk man blir! Bara av att ha örhänget på sig!hela kittet jao!


Så tveka inte, skicka in ditt bidrag redan idag!
Tävlingen kommer att hålla på till den femtonde november 2009.

mens=excellens
/mensyrsa

förlåååt

Var hälsade älskade mensfans, förlåt så HIMLA MYCKET för att jag, er fantastiska mensyrsa, har försummat er. Jag har varit väldigt upptagen med skolan (fast vi vet ju alla att det bara är en ursäkt för hur otroligt lat jag är, usch) och jag har bara inte orkat! Insipirationen har dessutom varit som bortblåst...

Hursomhelst ska jag försöka att inte svika er igen, till exempel kan jag berätta att jag inte har haft mens sedan mitt senaste inlägg (som jag inte ens kommer ihåg när det var), men alltså jag antar att den borde komma ganska snart. Hela grejen med mens känns ganska opeppande för tillfället, det är vintermörkrets fel!

Idag har jag vaccinerats mot baconfeber, nöff nöff, jag kan inte röra överarmen.

Förövrigt överväger jag starkt att skapa mig en egen blogg, icke-mensrelaterad om mitt tråkiga liv och min ytterst ointressanta vardag. Det skulle ni allt gilla va?!


mens är excellens
/mensyrsa

artikeltips!

Tja alla menzerzzzz, här är ett tips om en artikel på Sydsvenskan (om ni inte redan läst så läs)
Finns ganska många frågor och svar!
Jag har inte lärt mig det här med att göra så att man kan trycka och blabalbla men här är länken:
http://sydsvenskan.se/inpalivet/article563321/Prova-menskopp.html?refp=563472

läs och lär
safety first!
mensmaja

RSS 2.0