menshanna in da housseeee

hejhejhej mensvänner.
idag så fick jag mens, klockan tio som vanligt
denna mensen kom mycket olyckligt, då jag i ungefär en månad sagt att jag har mens på idrotten för att slippa simma. idag så hade jag faktiskt tänkt vara med men så kom den och VAD SKA MAN GÖRA? hehehe

egentligen så har jag aldrig fattat varför tjejer INTE kan simma när de har mens? det är väl inte som att tampongen börjar läcka såfort man går ner i vattnet? men tydligen så tror alla gympalärare det.

förövrigt så har jag haft fruktansvärd pms mina senaste tre mensperioder. jag fattar inte varför man skämtar om pms över huvud taget faktiskt. jag blir så himla himla ledsen innan mensen, det är inte roligt alls. vet någon vad man kan göra åt det?
PLUS att jag just nu denna måndag är finnigare än jag varit i hela mitt liv. DUMMA MENS.

nu ska laga lite choklad


Mens i 26 dagar. No bask.

Tjenare allihopa, everybody, tigerkutar som valrossvalpar, buttor och bröder!
Idag är det torsdag den 23 september.
Nu ska jag berätta en historia om min menstruation. Det var en torsdag för ungefär en månad sedan. 26/8-2010 var datumet. Då gick jag till ungdomsmottagningen på morgonen för att skaffa p-piller. Det första pillret ska man ta den första dagen på sin lingonvecka och flyt som jag hade fick jag just mens exakt den dagen då jag hämtade ut pillrena. Alltså torsdagen den 26:e. Ut kom jag från ungdomsmottagningen och trallade vidare ner tilla apoteket för att hämt ut dem. Jag tar ett och börjar alltså. 26 dagar efteråt, vad tror ni har hänt? Jo, jag har haft mens  under hela denna period. Jag, Vilma Bolding (aka. perfekta-mens-tjejen) hade alltså mens i nästan en månad.

Efter en vecka- skumt.. varför? varför har jag inte som jag brukar, alltså i 3 dagar.. hm
Efter två veckor- VA?! jaja, nu kommer den ju LÄTT ta slut
Efter tre veckor- det kanske är en alienunge?! Nej, okej om jag klarar såhär länge kan det lika väl gå en månad!

Nu är dock min mens äntligen över! ÄNTLIGEN!!! FREEDOM! POWER TO THE PEOPLE! JAG ÄLSKAR MITT LIV!
hare! kanin! / mensvilma


RSS 2.0