sön 23:18

MENS UNDER FESTIVAL ÄR ETT BIG NO!!!!!

Mens+vita trosor+skolan+resa till tyskland

Hej bloggläsare! Jag Sitter i skolan och allt är ganska komiskt. Jag var ute med myrna i solen och plötsligt märker jag att något bubblar till i min fisse! Den fruktade mensen var här... Det värsta är att jag idag valde vita trosor vilket innebär en liten hehe chock för mamma när hon ska tvätta hihi.. Det roligaste var att jag, Fanny, Lovisa och Jennie innan idag snackade om att mensen alltid kommer när man ska resa iväg och japp, även i detta fallet stämmer det! Imorgon ska jag nämligen till Tyskland, sachsenhausen med min klass.. Det är en lång bussresa och jag vill dööööö !! Äsch den var i alla fall i tid igen och nu är det väl bara till att packa ner några extra tamponger och lite choklad haha / mensvilma

mens-söndag

Tja, det är söndag, jag har mens och mår illa, som om söndagar inte kan bli värre än dom redan är!! Ahh, mitt humör är inte helt ok. Sitter och lyssnar på menslåten, känns lite bättre.
Fick en kommentar om att vi skulle prova menskopp, jag vill helst inte prova menskopp, och förresten, vart får man dom ifrån? Köper man dom i mataffären eller what?

safety first!
mensmaja

RSS 2.0