trosskydd på tak .. tak på trosskydd

Förlåt för jävligt seg uppdatering, men jag antar att alla har varit upptagna med sitt men eftersom jag är sjuk så sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.
Jag kan ju inte skriva om min egen mens, för den har jag inte (och den är inte efterlängtad precis) nä men hmm.. vill någon liva upp min tillvaro med lite trevliga röda, blodiga, fläckiga menshistorier såhär i sjuka tider?

Förresten måste jag berätta en väldigt rolig sak:
Vi hade haft lite folk uppe på min takaltan i helgen och nästa dag när jag kommer hem från Vilma (sov hos mensvilman) så tog mamma med mig in i köket och pekade ut genom fönstret, där låg ett trosskydd på grannens tak (ja vi har utsikt över grannens tak från köksfönstret). Väldigt skumt tycker jag, vem är denna person som slänger ner TROSSKYDD från tak eller fönster. Mamma trodde förstås att det var vi men sådana dumheter håller inte vi på med! Varför slösa trosskydd på sånt? Men men jag ska klura på det ..!
safety first!
mensmaja

den sista samu-mensen

Okej, nu har det gått sex dagar (tror jag), och jag misstänker att mensen är inne på sin sista dag då den löjliga mängden blod har avtagit betydligt sen igår.
 Jag känner mig sjukt nördig, ligger i sängen och tycker det är jätteintressant med forntida egyptisk mytologi.. och JA på tal om ingenting så var det ju någon som undrade någongång om vi mensflickor (+olle) inte kunde ha ett test för att kolla vilka mensskydd som är bäst, och det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé!
I'll see what I can do, dear mensgäst (mensflickorna är så jävla lata, serru)!

Hahahahhaaha tänk om det var killar som hade haft mens istället... Fan vad ruwligt. Tänk er liksom.... blod... ur VÄNTA LITE vad skulle hur skulle VA?!

Okej, en FRÅGA! Om killar hade haft mens istället, hur hade deras mensskydd fungerat?

 

mens är excellens yapyap

/mensyrsa


MENS IS IN THA HOUDE AGAIN

Jag tycker verkligen att vi tjejer får höra mycket skit från killar, inte minst "hora" eller "fitta". Nej, hörrni FITTA är inget dåligt ord i sig, det är ett vackert ord på en vacker kroppsdel....PPFFFFF

Nej.

nej.
nej

Därför tycker jag nu att vi tjejer ska börja kalla fitta för HOUSE eller HUSET, inte fitta, slida, framstjärt, HOUSE eller HUSET! Skitbra, det låter liksom hemtrevligt och mysigt!

Förövrigt så kom min mens idag, jag blev faktiskt SJUKT chockad. Det brukar alltid infinna sig en liten svag smärta i HUSET på mig en dag innan jag får min mens (sjukt praktiskt) men ICKE denna gång, idag kom den som ett brev på posten (?)..  Det känns faktiskt inte lika bra som det brukar göra, jag har inte så ont nu men jag mår liksom illa. Men jag ska iallafall ta ett bad nu hade jag tänkt, för att stilla verken. Kanske somanr jag också med lite alvedon i kroppen.
hare! kanin! / mensvilma

p.s KIRA kära syster jag bloggar på ladylay.. tönt.
p.s 2 om ni trycker på "mensvilma" kommer man till min presentation, så borde det vara med de andra.. hehe men ah, kolla annars min kategori i menyraden!

mina mensdagar är över

Nu är mina mensdagar över, känns HEEELT okej faktiskt. Jag är glad och lycklig och allt är så himla perfekt även fast jag har lite "efterPMS" någon gång ibland men det får ni tåla! Tänkte bara skriva att jag tycker det är så himla bra att ni skickar in egna menshistorier och uppmanar er att fortsätta med detta! Tack och hej mensig tjej!
safety first!
mensmaja

menstjejN

Fick en kommentar med en historia om den första mensen av en mensgäst!

här kommer en fin menshistoria.

komiskt nog, fick jag min första mens fredagen den trettonde. jag var elva (!!) och en av de första i klassen, och månaderna efter var det faktum att det varit just fredagen den trettonde väldigt stort och viktigt. väldigt länge var det hemligt och pinsamt att jag hade fått min mens tills det övergick i stolthet och nästan mallighet. Jag minns det jävligt väl. jag, min mamma och min lillebror var på ikea och jag hade så himla ont i magen att jag ville gå av på mitten och lägga mig ner på marken. innan vi skulle åka hem slank jag in på toan. där satt jag på toaletten, när jag till min stora förskräckelse upptäckte en röd fläck i trosorna. jag stirrade. efter att jag i chock tvättat händerna öppnade jag dörren och gick ut. jag måste sett lika livrädd ut som jag kände mig för min mamma undrade direkt vad som var fel. jag stirrade och svarade inte. "har du fått mens?" jag tror jag mumlade något till svar. min mamma skrattade och sa att jag skulle få en binda när vi kom hem. "välkommen till kvinnovärlden", sa hon på väg till bilen och min lillebror sa lite äcklat "mamma, måste du prata om det där"


Tallibaner.. ni är så jääävla dåliga!

Helt seriöst, ni är så himla dåliga, om ni nu säger att ni är så coola, varför kör ni in plan i byggnader, det är ju så jävla last year?! Det nya är ju att KASTA mens på människor man inte gillar! T.ex efetrsom ni inte verkade gilla Bush så kan vi ju kasta MENS på honom? Dels hade han adlrig kunnat tro att man skulle göra det, alltså en överraskning. Och sen hade det liksom varit mer personligt. Och för att inte snacka om det, jag tror det är många kvinnor där ute som hade velat se sitt slämmiga sekret i fejjan på Bush, håller ni inte med?

Denna dag, 8 år efter World Trade Center, varför kan vi inte kasta MENS på allt som är dåligt? Det blir ju mycket finare om det är rött överallt. Ja?

hare kanin! /mensvilma

Flytningar

Hej hej
Ligger hemma och är sjuk, antagligen grissjukan. HEHE.
Jag har bara en fråga till er alla idag:

Har ni flytningar? Mycket/lite/inget/supermycket? Vad gör ni, hur känns det, berätta alltså!

hare! kanin!
/mensvilma

it's here

Idag gjorde mensen sin fruktade men efterlängtade återkomst.
På vägen hem från skolan började det kännas lite olustigt mellan benen ("OKEJ MONIA DETTA GÅR INTE MIN FITTA KÄNS HELT hr8423pu89hfnUHHRE49Jufh49"), det visade sig (såklart) vara mens! Eller, alltså inte "riktig" mens, men sådan där som man har typ dagen innan, som SKULLE KUNNA vara mens och KÄNNS SOM MENS och allt det där, men... det är inte mens. Ni vet.

Självklart (eftersom att jag är tellus mest tursamma tös) så har vi bara några SKITSKUMMA maxi-bindor från Libresse hemma, dom är typ rätt små men JÄTTETJOCKA och grejer och jajaja jag blir bara sur på dom och jag gillar dom inte alls, alltså det är inget fel på dom, direkt men... jag är ändå otroligt fientligt inställd till dessa nyupttäckta bindor. Sådana nymodigheter har jag minsann aldrig behövt tampas med I MITT EGET HEM förut!
Det känns som att bindan ska korva sig när som helst.
Jaja.
Hejdå.
Keep on mensing och så..

Mens=Excellens
/mensyrsa


P.S. denna månad är betydligt märkvärd då min mens FÖR EN GÅNGS SKULL inte är försenad?! Upside down world ffs.

P.S.2 jag har varit jättedeppig hela kvällen, men så fort jag skrev detta inlägget blev det bättre! Wiiie!


sant eller falskt eller va i helvete snackaru om

Satt och kollade igenom lite kommentarer, hittade den här frågan:
"hejsan hade bara tänkt fråga om detta är sant?
att man blir full om man stoppar upp en tanpong i fittan med vodka på?
kan ni ta reda på de och skriva ett inlägg om det hade folket gillar så mkt...
typ överskrivt 
sant eller falskt: sen skriva om de... 
om de funkar FETT BRA FÖR TJEJER SÅFALL (Y)
PUSS HEJ ÄLSKARRRRR ER BLOG!!!!!!!!!!!!!!!"


Hahahahaha, jag kan ju ta reda på det, jag har faktiskt ingen aning för jag har inte testat och har inte hört om någon som testat (HAR NÅGON TESTAT?!) Men som sagt ska jag ta reda på mer fakta! Lite tveksam om det verkar så jättebra alltså, låter lite väl riskabelt.. låter lite onödigt också, ungefär som att stoppa upp i armhålan (som jag hört att vissa har gjort, ingen bra idé kan jag säga, prova INTE) 
Vänta på update bara! Men jag tycker inte att det borde testas.
safety first!
mensmaja

MÅNS MÄNS MÖNS

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag har mens nu. GANSKA BRA FAKTISKT, här har man gått och undrat och TADAAA där bara kom den sisådär 456348756 år försenat (som vanligt).
Ska uppdatera hur jag mår senare. Nu ska jag titta på TV och använda tamponger köpta för längesen (för tamponger har inget bäst före-datum!!).
safety first!
mensmajsn

(ska göra sån fucking presentation snart. SNART)
så länge får ni en bild på hur jag ser ut när min mens precis är över.
(eh fejksmile och sånt jag vet, jag har aldrig riktigt lärt mig att le fint)

ny månad, ingen mens

NY MÅNAD (lite sent men) september!
Ingen mens på tre månader nu, snart borde den komma alltså (som jag skrivit i mitt första inlägg så har jag mens sisådär en gång var tredje månad så då borde det ju vara dags nu?!) Jag tycker det är lite småjobbigt att gå och vänta nu för jag känner min PMS krypa fram ur sitt krypin (ve och fasa!!!)
Lite konstigt är det också att jag en gång i månaden får PMS men inte en droppe mens! Mystiskt.
Men nu får jag gå runt och vara orolig ett tag till, kanske ta ut min pms på nära och kära.
safety first!
mensmaja

running through the mens-soon (hehe... heh)

Okej, så, jag vet att mitt förra inlägg också handlade om att jag fick damp utan anledning (fast det var ju då faktiskt inte PMS), MEN okej igår hade jag, utan anledning, damp. Och jag menar inte såhär att jag gick runt och var lite putt och hakade upp mig på smågrejer, utan jag menar typ att folk sprang iväg från mig och vrålade "varning för mensmonstret!"
Eller alltså... okej det där hände ju inte egentligen, MEN DET BORDE FAN HA HÄNT, för jäääävlar vad aggresiv jag var igår.
Jag misstänker lite smått att jag, på grund av mitt jävliga humör, kan ha pajat inte en, utan typ FYRA olika kompisrelationer, och jo ja jag gjorde ju ett jävligt bra första intryck på alla andra om man säger så, lixx. 
Jag klargjorde dessutom för x antal vänner hur mycket jag hatar dom och önskar att dom dör på julafton, innan dom ätit julbord och öppnat paketen.

Vilket jävla helvete alltså, och eftersom att jag PMS:ar i en hel fucking vecka så är det bara att vänta tills det går över.

Fast under tiden kan ni ju för säkerhets skull typ såhär låsa alla dörrar, stänga alla fönster och till största möjliga mån undvika att gå ut, och sen kan ju jag (bara för att jag är SÅ JÄÄÄÄVLA snäll) skriva en varningstext i pannan.

mens = excellens
/mensyrsa

mensbussen

Hejsan mensflickor! Först vill jag bara säga att jag älskar er blogg nåt helt otroligt. Ni är fantastiska och jag skrek av skratt flera gånger.

Hursomhelst har jag ett gäng otroliga menshistorier men jag nöjer mig med att välja en. Den utspelade sig under sommaren 2008.

Jag har haft mens sen 2003 och har vant mig vid att den är rätt jäklig och oregelbunden men under hela 2008 kom kära lilla mens den sjätte varje månad. Det hjälpte inte ett jävla dugg på mig som prompt åkte iväg på Roskildefestival i slutet av juni, utan att ta med mig varken bindor, tamponger, eller för den delen smärtstillande. (Jag är faktiskt så gammal att jag fick Naproxen utskriven på recept. That's right, jag hade mens innan Naproxen blev receptfritt 2007!) Roskildefestivalen var från 28 juni till den 7 juli. Vi tog festivalbussen ner och bokade hemresan till den 6 juli.

Yeah... förstås.

Jag vaknar på morgonen den 6 juli 2008 i ett tält som utstått en hel festival. Det är 26 grader varmt, jag har inte ätit på tolv timmar och alla involverade är bakfulla. När vi väl packat ihop allt vårt tjafs och äntligen kommit på bussen hem drabbas jag av mensen från helvetet. Alltså, jag skojar inte. Det var som om allt blod i hela mitt blodomlopp fick för sig att de var ombord på Titanic och min fitta var den enda kvarvarande livbåten - alla röda blodkropparna bara skriker "ABANDON SHIP" till varandra och rusar neråt.

Och där sitter jag, med tolv kilos packning och inte ens en jävla våtservett kvar. Fast på en festivalbuss som stinker svett och gammal öl. Utan pengar eftersom jag gjort av med alla mina danska och svenska kontanter och lämnade kortet hemma. I tjugofyra timmar.

Jag blödde igenom både trosorna, toapappret jag fick tag i, jeansen, ett SITTUNDERLAG, och lämnade en rostbrun fläck på bussen. Själva resan minns jag i en dimma av svettningar och en massa, massa blod. De två kompisarna som överlevt festivalen tillsammans med mig refererar nuförtiden till den resan som "mensbussen", eftersom, resonerar de, nån kommer ju faktiskt att sitta på mitt blod!

Toodles

Josefin (som lyckligtvis inte haft mens på en månad nu)

Kändisar MED mens

Hej hej mensare!
Jag sitter här i min ensamhet och funderar lite över MENS, juste, mens!
På senare tid när jag har haft min mens och ska byta tampong blir jag jättefnissig, för JUST i den stunden då jag ska prega upp en tampong i min fitta så börjar jag tänka "haha tänk om beyoncé sitter och pillar med sin binda JUST I DENNA STUND". Sen börjar jag fundera. Tänk om inte kändisar har mens liksom, de har ju pengarna att typ.. ta bort den, på ett eller annat sätt, genom pp och sådär! Vad tror ni? Tror ni att beyoncé använder tampong, binda, menskopp eller INTE HAR MENS?

fast.. folket i USA kanske inte har mens.. alla har ju ändå antingen fettma eller anorexi där..

bye bye
hare kanin! /mensvilma
förresten små vänner, som ni ser är "mensvilma" en länk, ni kan alltså trycka på alla våras namn så kommer ni till våra presentationer!

RSS 2.0