menshanna är i huset igen

Halo menserz. Ursäkta att jag har varit världens sämsta mensbloggare nu ett tag (förutom möjligtvis olle, men det verkar inte ha hänt så mycket för honom på mensfronten än).

Saken är den att min mens har blivit alldeles hopplöst tråkig. Inget drama alls. Det enda drama som ägt rum var när jag, på ett teateruppspel i skolan, fick för mig att jag höll på att blöda igenom när jag stod uppe på scenen. Jag kunde inte lämna salen utan misstankar på typ en halvtimme, så det var lite jobbigt. Fast jag hade inte blödigt igenom. Så det var inte så ball. Men bara så att ni vet så lever jag och mensar fortfarande. Dock har jag slut på minitamponger. Det gör mig mycket mycket ledsen.

asch.
yours truly,

menshanna

finito

MENSEN ÄR SLUT EFTER TRE RÖDA DAGAR.. eh, happ. Vad gör man nu då?

Bindor på vift!

Ni får ursäkta mina otroligt jobbiga linjer men bloggen vill inte göra mellanrum så som den brukar! Här kommer iaf en kul historia från en av våra mensgäster Elli!

Hej och tack för den här bloggen! Nu ska jag berätta en väldigt pinsam sak som hände när jag var på konfaläger sommaren 09. 

Dagarna innan jag kom till lägret så hade jag haft mens i 4 dagar. Så jag tänkte: 
- Okej nu måste ju min mens vara slut ( den brukar bara vara i typ 3 dagar). Men... när jag åkte i väg till lägret så kände jag att de var ganska blött i trosan. Så mensen var tydligen inte över tråtts allt. 

När jag till slut kom fram till lägret så skulle vi bada på en gång. Oh jag bara noooooooooooooooooooo! Jag har inga tamponger med mig! Hur ska de gå att bada nu? Jag vill ju inte att de ska droppa blod om mina badbyxor :S 

Vad skulle jag göra nu? Tre alternativ dök upp i mitt huvud: 1.Fråga om jag kunde slippa bada.(men de skulle vara hemskt att stå där själv för alla skulle ju fråga varför inte jag badade). 2. Fråga en tjej på lägret om en tampong.( Men de var lagom pirrigt att inte känna någon på lägret. Jag vågade inte fråga någon som jag inte kände)! 3. Stoppa ner en binda i badbyxorna. Tredje alternativet blev de för mig. Allt funkade bra för utom att jag var orolig att några kollade på min bak ner jag hoppade ner i vattnet. Tänk om dom skulle se konturerna av värsta vatten fyllda jätte bindan i mina badbyxor? När jag gick på toa efter badet såg jag att bindan inte var kvar i mina badbyxor!!! Oh nej... tänk om någon såg den när den trillade ut????

Nästa gång vi skulle bada så såg vi att de låg en binda vid strand kanten.

Några tjejer komenterade. 
-Vilken idiot skulle bada med en binda? 

Hehehe.. 
-De var jag! Kunde jag ju liksom inte säga..

Så ett starkt tipps är att inte bada med bindor! Nu i efter hand skulle jag nog ha frågat en av ledarna om en tampong istället. 

Mensa on! // Elli

HOPPSAN

Oj. JAG HAR EXTRATIDIG MENS!
Där ser man.
Perfekt tajming för jag orkar inte ha mens under höstlovet, vi (jag, pappa och Julia) ska kanske billuffa till Paris. Då skulle iaf inte jag orka med mens. Någon som håller med eller?

safety first!
mensmaja

Mens+svininfluensa=sant?!

Hejhej, här sitter jag med svininfluensa, feber, hostattacker, hör ingenting på vänster öra och dessutom har jag lyckats få ett stort jävla munsår som gör det omöjligt för mig att öppna munnen. Och vilken vecka ska inte min kropp tajma in detta på om inte MIM MENSVECKA. Och det händer fan alltid, så FORT jag blir sjuk så har jag också mens? Är det något skämt eller? Det är ju inte precis någonting man pallar tänka på när man ligger där och frossar, att ta sig till badrummet och byta tampis liksom heee. Men åhjo.

Hoppas ni får en trevligare helg än mig mina mensfriends!
(förlåt för dålig uppdatering men ja. här har ni ett inlägg i alla fall)
/mensebba

mums

Jag har mens.
Jag har inga bindor hemma.
Mitt liv är över.

mens är bajs
/mensyrsa


VET NI VAD?!

Få saker är så sensuella som en kvinnas flytningar.


mens=excellens
/mensyrsa

p.s. jag har ett väldans långt inlägg som ni kommer få ta del av imorgon!
p.s.2 mina lärare avskyr mig väldans mycket jag är väldans ledsen för den väldans dåliga uppdateringen!

RSS 2.0