Men du vet när du "frisserar" där nere

Var hos en doktor idag, jag ska nämligen ta Gardasilsprutan på fredag så jag behövde receptet i tid. Självklart frågade han om jag hade haft sex och jag svarade kort och gott "ja". Det var kanske en aning för sent för att ta sprutan ja men jag tror att det går ändå. Det roliga var att han, precis innan jag skulle gå, bad mig stanna kvar så han kunde berätta ett tips.
"Du vet när du rakar dig där nere?? Jaa när du frisserar där nere, då tycker jag inte att du ska raka eftersom killar bryr dig ändå inte så mycket och om du får något sår kan virus spridas osv. Jag tycker du ska ha rakapparat för det kan man göra snygga frisyrer med" Okej.......... ska ta och prova snygga frisyrer nu. 

Ses va! GästN
(okej hade typ ingenting med mens att göra men fyfan vad trevligt)

Emmaboda

Tjena allihopa, everybody,tigerkutar som valrossvalpar, bruttor och bröder! Jag tänkte bara berätta om hur min mens har haft det den senaste tiden: Först kom den inte på länge. Då blev jag orolig, eftersom min mens ALLTID är i tid.. ja, ni känner ju min mens ;). Men som jag kanske skrivit innan så har jag en teori- att mensen alltid vill fucka så mycket med en som det bara går, alltså att dyka upp t.ex när man ska resa iväg mm. T.ex. Fick jag mens precis den dagen då vi skulle TÅGLUFFA på ett jätteäckligt tåg med en jätteäcklig toalett till Kina. Första dagen på Emmaboda: ingen mens och ingen Benjamin eftersom han var på Jylland och surfade Andra dagen på Emmaboda: samma som dagen innan Tredje dagen: såklart dyker min mens upp, samt Benjamin också. Och på det spåret var det. Det bittra var att min mens stannade kvar extra länge (alltså inte bara tre dagar) utan övergav mig inte förrens det var dags att åka hem. KUL. Jätteroligt. MEN nu har jag i alla fall koll på min mens igen! NU ska jag gå. Hoppas ni har en fin mensig sommar! Passa på! hare! kanin! M.v.h mensvilma

RSS 2.0