hei

Hoho jo jag vet att det var två månader sen jag sist skrev något, men eh HEI och bara så att ni vet så har jag mens i skrivande stund! Det är helt okej faktiskt, blöder inte så mycket och jag har ingen mensvärk heller. Dock överväger jag (som mensmaja) att skaffa p-piller. Mäjbi lövli, mäjbi nåt.
Okej jag gillar er, ciao.
/mensyrsa

äeesch

Hade MASSIV mensvärk i skolan. TACK FÖR DEN! Fy vad jag mår dåligt av mens och finnar nu! Jag orkar inte mer!!!
Lyssnar på menslåten lite och tröstar mig själv med kakor.
Som Vilma skrev så får ni gärna komma och kolla när vi spelar på Musik Direkt 1 mars!
safety first!
mensmaja

P.S TACK till http://johannasjodin.blogg.se/2010/january/nagra-av-mina-nomineringar-och-hur-jag-rostad.html#comment för att du NOMINERADE oss till stora bloggpriset! Puss!

sorry

Tjena allihopa, everybody, tigerkutar som valrossvalpar, bruttor och bröder!
Jag ligger i min säng och besväras av MASSIV mensvärk, och det är verkligen inte ofta jag ens har en uns av värk. Sen hoppas jag att detta inlägg ens kommer in på bloggen för min internetanslutning har också mensvärk.

I alla fall, hur har ni det? Har ni några menshistorier som ni vill delge bloggen med? Isåfall tycker jag verkligen att ni ska skicka in dem till mensmejlen@hotmail.com så lägger vi in den, eller om ni har någon fråga som du vill att vi ska besvara-

t.ex kan ni ju göra en frågeställning om alla vi som skriver på bloggen och få en lite mer detaljerad bild om vem vi är och hur vår mens är! Ni klagar på att vi är lata, GÖR NÅGONTING ÅT DET SJÄLVA!

hare!kanin! /Vilma

p.s alla ni menslåtsälskare kan btw komma till mejeriet den 1 mars och se oss uppträda live. 19.00 30 kronor.


RSS 2.0