Slänger inte ni ner tampongen i toan?

Hej med risk för att få skäll av både mamma, pappa och alla andra i min familj skriver jag detta.
Här om dagen när jag och mina menzkompisar satt och diskuterade mens kom vi in på Hannas berättelse om släng-tampongen-i-köket-incidenten och då kom vi in på diskussionen om hurvida man slänger tampongen i papperskorgen eller i toan. Jag ser det som SJÄLVKLART att man slänger tampongen i toan, jag har aldrig ens tänkt på att slänga den i papperskorgen, det börjar ju kanske lukta, det blir helt ÄCKLIGT JU?! Nej, jag kommer föralltid att slänga mina tamponger i toan, jag tror det är skitsnack om man säger att toan kan få stopp, INTE AV EN LITEN TAMPONG, tänk om man bajsar en SKITSTOR bajskorv, då blir det ju inte stopp??!

hare! kanin! /mensvilma

synkattttttt

Okej, jag vet att menscykeln brukar synkas med dom man umgås mycket med, men vafan, lite skumt är det väl ändå att jag och ebba fick mens på exakt samma dag, lika länge, två månader i rad?
Den här månaden är min mens dock lite mer synkad med hanas, jag fick min en dag efter henne, men vi har diskuterat detta och kommit fram till att ebba förmodligen får sin mens snart. kanske idag. vem vet?
Jag har mens just nu, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha den till på torsdag, eller förhoppningsvis onsdag. Än så länge har jag i alla fall sluppit mensvärken, så vafan, så farligt är det ju inte.
En annan rolig grej är att jag har ett paket OB Fleur från typ sjuttiotalet, hahaha. Väldigt fint.
mens är excellens
/mensyrsa

slänga tampongen

hej! <3
igår var jag och min mens på fest. men när jag skulle byta tampong inne på toaletten så hittade jag ingen papperskorg. när jag frågade värdinnan om detta svarade hon "nej men ta och släng den i soptunnan i köket då"
ALLTSÅ FATTA ATT JAG GICK GENOM TYP TRE RUM FULLPACKAT AV MÄNNISKOR MED EN ANVÄND TAMPONG I HANDEN FÖR ATT SLÄNGA DEN I KÖKET
men en fråga: finns det någon annan läsare som också gör på detta vis, slänga tampongen i en papperskorg utanför badrummet alltså?
mensiga kramar
/MENSHANNA

PMS

jag började gråta vid matbordet idag när att jag kom på att jag fick G i syslöjd. i nian. jaja


mens och sånt

HEJ mensare
Menshanna här. MENSVILMA ÄR BÄST som gjort designen så fin. Om typ en halvtimme ska jag gå och köpa tamponger med henne. för idag så fick jag mens på mitt utvecklingssamtal. Det var nice!!

f.ö. så har jag också kommit fram till att min mens alltid kommer vid exakt samma klockslag. den är jätteojämn och kommer alltid helt oförberett och random, men i alla fall mellan kvart i tio och kvart över tio på morgonen! DET ÄR EN HELT PERFEKT TID. förrutom om man har utvecklingssamtal kvart i tio.


hahahahaha en annan sak: alla tjejer i min klass har mens exakt samtidigt utom jag. vad ska det betyda?

puss och kram och fred på jorden

/menshanna


Vilma mensar på

Tjena allihopa, everybody, tigerkutar som valrossvalpar,bruttor och bröder!
Jag är hemma hos min pappa på landet. Jag funderar mycket över mens nuförtiden.. kanske detta beror på att jag har mens? Kanske!
Jag var i alla fall hos Yrsa idag efter skolan, och vi började diskutera vår mens och mensbloggen. Jag lovade att jag skulle uppdatera bloggen idag, och Yrsa sa att hennes bröst har börjat ömma, så hennes mens är nog okså påväg!

I alla fall, en av de saker jag har funderat på den senaste veckan är dethär med att sno tamponger från syskon/vänner och sådär.
Jag är väldigt öppen med att snacka om min mens, jag kan nog prata om min mens med de flesta, alla typ! MEN jag märker på mig själv hur PINSAMT jag tycker det är att fråga om en tampong eller en binda, inte för att jag har mens liksom, mer för att det liksom är.. en reaktion som typ "usch.. har hon inte koll på sin egen cykel?! ÖH hon har säkert blodat i trosorna redan".. Är det bara jag som tänker så? Jag har väldigt bra koll på när min mens kommer, jag vet för det mesta ett exakt datum då min mens kommer, och oftast stämmer det datumet till och med, så det är inte så ofta jag behöver fråga om mensskydd, MEN när man behöver det kan jag tycka att det är väldigt.. jobbigt, eller inte jobbigt men ÄSCH ni fattar!
hare! kanin!
/mensvilma

Om ni klickar på min länk här ovanför kommer ni till min presentation som jag gjorde i augusti när vi startade vår blogg. Bara så att ni vet vem jag är och sådär, jag ska även ta ett snack med övriga mensare så att de uppdaterar och även länkar sin presentation i slutet av varje skrivet inlägg. KOMMENTERA FÖRRESTEN! Skriv in era anekdoter förresten!

Ang. designen

Hej jag har en liten fråga att ställa er.. HUR SER VÅR DESIGN UT? Är det den där.. cpgrejen med skor och kläder och sånt eller är det denna:

Jag försöker fixa det i alla fall.. KANSKE blir klar ikväll. Ni får btw en uppdatering från min fitta ikväll! puss loverzz
/mensvilma

RSS 2.0