mens som hatar kvinnor

Angående hur killar tycker att mens är det äckligaste som finns och hur tabubelagt det är av någon galen anledning; har ni tänkt på att varje gång dom ska hälla "mens" på en binda i en reklam för att visa vilken otrolig uppsugningsförmåga den nya mikroutformade fjärilsformen SOM ÄR FRAMTAGEN MED NANOTEKNIK har, så är vätskan blå. Blå! Eh, är det bara jag eller brukar inte mens vara rött?
Okej, visst att många kanske skulle tycka det var äckligt och "hjälp dom använder kanske riktig mens" och så, men ÄNDÅ. Du ser aldrig Chiquita måla sina bananer svarta i reklamen med invändningen "nejmen det finns faktiskt folk som inte gillar banan, och dessutom hade ju någon kunnat tro att vi använder bananformade ostbitar!"
Så, vad skulle egentligen hända om mensreklamerna faktiskt innehöll någonting som, ve och fasa, såg ut som mens?
INGENTING, gissar jag på!
Så varför inte? Det kan ju knappast skada, och vi kvinnor slipper få det impräntat efter ALLA DESSA ÅR av sufragetter och feminister och GENUSPERSPEKTIV FRAMFÖR ALLT att lite röd vätska från underlivet är något att skämmas över, att det är något man inte pratar om och DEFINITIVT inte efterliknar med rött vatten i en reklam som ska gå på TV.
Inte för att älta eller så, jag menar jag är ingen extremist som inte rakar benen och vägrar ha kjol på mig, men det kan ju ändå få en att undra lite. Och att just något sådant som mens, som är så grundläggande för mänsklighetens existens, ska vara en av dom sakerna i vårt samhälle som ibland säger oss att "evolution, vad pratar du om?", det om något får mig att vilja mensblogga ännu mer!

mens = excellens

/mensyrsa

Kommentarer
Postat av: Maja

Haha, Bra skrivet!

2009-08-20 @ 14:29:16
URL: http://zyrk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Min pojkvän är nog ett av de få undantag bland alla killar med mensfobi.I början gillade han det inte alls, då jag alltid hade såna humörsvängningar och självklart eftersom vi inte hade sex i några dagar. Men sen en dag var han så pass upphetsad (eller sexuellt frustrerad kanske?) att han började tjata om att ha sex trots att jag hade mens, så tillslut gick jag med på det, och tänkte att det är ju inte mig det skadar! Det är ju han som får blod på snoppen.Hur som helst så verkade han inte tycka att det var så farligt.

Efteråt så såg det dock ut som om vi hade sysslat med någon sjuk BDSM, då både lakanet, väggarna och vi själva var halvt täckta med blod.Så nu har jag delat med mig av min smått vulgära menshistoria, hoppas ni gillade den.

Fin blogg ni har förresten, och minst sagt originell, haha.

2009-08-20 @ 14:42:23
Postat av: Cecilia

Angående det där med sex och mens tycker, i alla fall jag, att det är rent ut sagt skrattretande. VARFÖR, för guds skull, avstår de flesta från sex när de har mens?! För mig är det nästintill lika med att någon skriker i mitt ansikte hur pass mansdominerat vårat samhälle är. Vi tjejer är ju som kåtast under mensen så varför då inte ha extra mycket sex? Under min och min pojkväns tid tillsammans hörde vi till de ynka 11% av alla par som hade sex under mensen och det trivdes vi jättebra med. Visst, det blev lite blodigt både i sängen och på oss men hur mycket fräschare är egentligen sperma?

Lite kanske, men ändå.

Svälj era icke blodfläckade stoltheter tjejer och visa pojkvännerna hur sjukt bra sexet när vi är som kåtast är! Siffran ska höjas!

(Förlåt för de långa och många kommentarerna, men jag blev förvånandsvärt inspirerad och engagerad av er underbara blogg. keep up the good work)

2009-08-20 @ 17:36:19
URL: http://cecandme.blogg.se/
Postat av: yrsa

Haha, hälit med menssex! Eller i alla fall beättelsen.

Cecilia: Jag håller med dig, MER SEX TILL DET MENSIGA FOLKET! Och kommentarer uppskattas så grymt mycket :)

2009-08-20 @ 18:19:25
URL: http://kannibal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ehh.. Alltså personligen får jag både ont i underlivet och blöder FLODER när jag har mens, så sex känns då inte ett piss lockande öht :S Hör till de tjejer som då får byta tampong sådär en gång i halvtimman när det är som värst, och att då TA UT tampongen och HA SEX?! NEJ tack! O.o

2009-08-21 @ 11:40:08
Postat av: sepe

Nä jag fattar att man inte vill ha sex under mensen och tycker inte det är spec icke-feministiskt. Vissa har ju sån vaginavärk (fint ord va?) att de vill dö i menstider, då är det väl inte konstigt att man ine vill hålla på och pilla där. Det är ju bra att folk har menssex men man kan inte förebrå folk för att de inte har det.Men i alla fall, angående det där med blå mens så blir jag så jävla sur. I reklam för acnemedicin kan man visa finniga ungar, men i mensreklam kan man inte hälla saft i ett provrör? Så himla töntigt. Undrar hur det hade varit om mens var en killgrej.

2009-08-21 @ 18:55:16
URL: http://batmanplusrobin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0