fear of mens

Vi har många gånger nu nämnt att mens är väldigt taubelagt och att folk i allmänhet verkar vara ganska rädda för våra röda utstötningar. Men de som verkar vara allra allra räddast är PAPPORNA. Detta tycker jag är otroligt mystiskt, jag menar, min pappa har levt med mamma i på ett ungefär tjugo år nu, borde inte han vant sig? Eller handlar det bara om att han tycker det är obehagligt att tänka att hans dotter blöder ur fittan? Han kanske är mensfeticshist och förfarar incest? okej, kanske lite överdrivet, men ni hänger med på vad jag menar.  Jag tycker egentligen detta är en ganska skön rädsla att ha i närheten eftersom den är väldigt lätt att utnyttja. När man ber om pengar till mensskydd KASTAR de oftast pengar till en (eller iallafall min pappa) och ofta mycket mer än vad som krävs. Detta tycker jag är rimligt eftersom man då kan stilla sina mens-behov såsom godis, majonäs, gurkor, plastmat eller vad det nu kan vara.

nu ska jag duscha för att få bort min magvärk, som jag dessvärre inte tror är mensvärk utan bara vanlig skolångest.

c ya, menserz
menselin

Kommentarer
Postat av: elsa

min pappa är faktiskt inte ett dugg rädd för mens. "det har alla kvinnor, det är helt naturligt" säger han medan han frågar grannarna på campingen om jag kan få långa tampongz.

2009-08-20 @ 09:26:08
Postat av: hedvgiiigggg

OMG HANNA FRIDEN LÄNKADE ER

2009-08-20 @ 14:14:20
Postat av: klara

underbar blogg ju! såg er också hos hanna fridén. haha!

2009-08-20 @ 15:59:11
URL: http://klarastiger.blogg.se/
Postat av: Josefine

Haha, jag känner igen mig. Eller ännu bättre, "jag måste ha godis, jag har mens, pms, jag måste ha godis nu!". Och så åker dom och köper godis/skjutsar en till affären för att de inte "förstår sig på". Gött.Ni borde skriva om menskopp också. Och massa saker, det finns ju hur mycket som helst att skriva om. Fint att ni tog tag i det.

2009-08-20 @ 16:10:59
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: mia

Jag tycker att ni borde skriva vem av er det är som bloggar. Annars, kul idé!

2009-08-20 @ 22:36:51
Postat av: yrsa

tack för alla ruwliga idéer, och vad kul att ni uppskattar bloggen!

Mia: dom olika inläggen är indelade i olika kategorier, till exempel "mensyrsa", "menselin" etc.. Fast jo, det kan nog vara lite kluddigt att hålla reda på. Tack för dina synpunkter, vi ska börja tänka på det!

2009-08-21 @ 00:00:43
Postat av: Anna

Jag har en pojkvän med kraftig mensfobi och en sak är säker, om/när vi får barn, så kommer inte han få nämna ämnet för barnen, hans stenålderssyn på mens ska dö ut med honom! :-p

2009-08-21 @ 10:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0